Donații | Comunitatea Românească NVDA

Donații

Pe această pagină puteți ajuta comunitatea donând. Donația dumneavoastră ajută comunitatea să se dezvolte. Din donații efectuăm în fiecare an plata pentru reînnoirea domeniului nvda.ro. Întrucât banii comunității provin numai din donații, aceștia sunt administrați cu grijă de către staff. În măsura în care bugetul ne va permite, vă vom investi donația în proiecte precum traducerea în limba română a cărții Training for NVDA sau dezvoltarea de suplimente NVDA din ce în ce mai sofisticate, menite să vă faciliteze utilizarea acestui cititor de ecran sau să vă aducă funcții pe care acesta nu vi le pune la dispoziție în mod implicit. Nu contează cât de mare sau mică e donația, contează ea însăși. Noi vă mulțumim oricum, căci gestul în sine contează.

Cum pot dona?

Utilizați butonul de mai jos pentru a dona utilizând PayPal. Donația se efectuează o singură dată, însă o puteți seta să fie lunară. După ce ați apăsat butonul de mai jos, se va deschide o nouă pagină web în care vi se va cere să introduceți suma pe care vreți să o donați. După ce introduceți suma, dacă vreți ca donația să fie recurentă, bifați căsuța „Make this a monthly donation” (fă ca aceasta să fie o donație lunară). Nu aveți un cont de PayPal? Puteți dona direct cu un card de credit/debit. Apăsați butonul „Donate with a Debit or Credit Card” (Donează cu un card de credit sau de debit) și vi se vor cere datele cardului: numărul, anul și luna în care expiră și ultimele trei cifre din codul de pe spatele acestuia. Nici că se poate mai simplu de atât!

NOTĂ

Un utilizator ne-a semnalat faptul că nu poate dona utilizând cardul de credit/debit. Nu putem face nimic din păcate, trebuie ca PayPal să remedieze problema. Nu știm dacă sau când se va întâmpla. Puteți dona în continuare folosindu-vă contul de PayPal, însă dacă doriți totuși să donați cu cardul, scrieți-ne la donatii@nvda.ro, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim!

Mergeți pe pagina principală