voci

Voci

De aici veți putea descărca voci pentru NVDA și nu numai, în format .nvda-addon sau pentru SAPI.

Voci în format .nvda-addon

Vocalizer Ioana Premium High

Aceasta este o voce pentru limba română creată de Nuance Vocalizer. Pentru ca această voce să funcționeze, aveți nevoie să instalați driver-ul Vocalizer, pe care îl puteți descărca de aici.
Tot de aici puteți descărca varianta mai slabă a vocii din punct de vedere calitativ, numită Compact. NVDA trebuie să fie repornit după instalarea acestei voci, altminteri aceasta nu va avea niciun efect.

SpeechPlayer in eSpeak

Aceasta este o variantă îmbunătățită a eSpeakului creată de NV Access.

Eloquence

Acest sintetizator este utilizat la scară largă în cadrul comunității. Suportă următoarele limbi: engleză (Statele Unite), emgleză (Regatul Unit), franceză (Franța), franceză (Canada), finlandeză, germană, italiană, portugheză (Brazilia), spaniolă (Mexic) și spaniolă (Spania). Este compatibil cu NVDA 2019.3.
Notă: Această versiune are probleme de funcționare. Recomandăm folosirea suplimentului IBM-TTS.

IBM-TTS, o versiune îmbunătățită a suplimentului Eloquence

Acest supliment însumează toate contribuțiile driver-ului mai vechi de Eloquence. Este sută la sută compatibil cu ultima versiune de NVDA.

Vocalizer și Eloquence pentru NVDA

Suplimentul constă în aducerea laolaltă a sintetizatoarelor populare Eloquence și Vocalizer pentru a fi utilizate cu NVDA. Code Factory crede în dezvoltarea de soluții simple și puternice care îi ajută pe utilizatori să se bucure de experiența în utilizarea calculatorului și să fie productivi atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.
Principalele caracteristici ale suplimentului Code Factory pentru NVDA sunt: Odată ce suplimentul este instalat împreună cu NVDA, puteți selecta fie Code Factory Eloquence, fie Code Factory Vocalizer în dialogul Sintetizator NVDA și apoi selectați limba preferată în dialogul Voce NVDA.
Toate versiunile de la Windows Vista în sus sunt compatibile cu acest supliment.
10% din toate vânzările acestui produs sunt donate către NV Access pentru susținerea proiectului NVDA. Licența costă 70€ și poate fi cumpărată după instalarea suplimentului.
Se pot afla mai multe detalii aici.

Vocalizer Simona pentru NVDA

Aceasta este o voce în limba română creată de Nuance Vocalizer. Pentru ca această voce să funcționeze, trebuie să instalați driver-ul care poate fi descărcat de aici.

Voci pentru SAPIAncuța

Aceasta este vocea românească Ancuța.

Ioana Vocalizer TTS

Aceasta este cunoscuta voce Ioana Vocalizer, doar că în format SAPI5.Această pagină este în continuă dezvoltare. Alte voci vor fi adăugate.
Mergeți pe pagina principală